Bescherm je huid tegen Pollution

anti-aging, anti-oxidanten, beauty blog, epigenetica, glowing skin, huidveroudering, oxidatieve stress, pollution, Qms Medicosmetics, sunblock, uv straling, zuurstof -

Bescherm je huid tegen Pollution

Luchtvervuiling kan je huid onherstelbaar beschadigen, denk hierbij aan vroegtijdige veroudering, pigment en celschade. Deze invloeden vanuit het milieu zijn meestal onzichtbaar, maar ze zijn vrijwel altijd aanwezig in onze omgevingslucht. ‘Anti-pollution’ huidverzorging maakt gebruik van onder meer krachtige antioxidanten die deze schade in je huid helpen voorkomen en bestrijden. Deze werkstoffen beschermen je huid tegen celschade en vroegtijdige huidveroudering door schadelijke milieu invloeden zoals smog, uitlaatgassen, rook en centrale verwarming. 

Het is wetenschappelijk bewezen dat schadelijke invloeden van buitenaf een nadelige impact hebben op onze huid en dat ze het huidverouderingsproces versnellen! Dermatologen bevestigen dat 80% van onze huidveroudering veroorzaakt wordt door versnellers van huidveroudering, zoals vervuiling en blootstelling aan de zon. Leeftijd en genen zijn slechts voor 20 % bepalend voor huidveroudering.

Naarmate we ouder worden vertraagt de lichaamseigen productie van collageen, waardoor er een geleidelijke achteruitgang van de collageenvezels in ons onderhuidse bindweefsel ontstaat. Ook schadelijke externe factoren zoals een vervuild milieu hebben dus invloed op de collageenaanmaak en kunnen ervoor zorgen dat je huid minder van deze belangrijke bouwstof aanmaakt. Dit afbraakproces heeft een effect op verschillende delen van je lichaam en wordt vooral goed zichtbaar aan de structuur, stevigheid en veerkracht van je huid. Je huid goed en vooral consequent dagelijks behandelen en beschermen tegen de invloeden uit het milieu en zon is een must, als je niet wilt dat dit proces steeds diepere sporen op je huid gaat achterlaten.

Bekijk anti pollution masker!

Geinspireerd door de baanbrekende Epigenetische wetenschap is dit Epigen Pollution serum van QMS Medicosmetics speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen tegen milieu schade, zoals UV-licht en uitlaatgassen en stress. De high- permormance ingredienten bevorderen de regeneratie van de huid, activeren het cellular detox proces en verhogen de celweerstand tegen stress. Hierdoor helpen we de schade aan de huid te herstellen en beschermen we tegen nog meer negatieve invloeden. In plaats van de tekenen van een vroegtijdige huidveroudering te verbergen, worden de oorzaken van huidveroudering bij de kern ervan aangepakt en gereduceerd. Dit geavanceerde serum van QMS Medicosmetics is speciaal ontwikkeld om de huid 100% te beschermen tegen milieu schade, een gestresste en futloze huid weer te laten stralen, roodheden en lijntjes te verminderen en zorgt voor een stevige en jeugdig ogende huid met verbluffend resultaat!

Nu als Limited Edition Duo verkrijgbaar, super als aanvulling op jouw dadelijk

skincare ritueel.  Nu tijdelijk met 25% korting!