Uv straling en de gevolgen voor je huid

anti aging, anti-oxidanten, beautyblog, collageen, huidveroudering, Qms Medicosmetics, skin essential, sunblock, team dr joseph, uv straling -

Uv straling en de gevolgen voor je huid

Prepare your skin for the sun!

Voorkom zonneschade. Verbranden door de zon betekent blijvende schade! UV straling dringt diep door in de huid en kan de levende huidcel, waar het DNA in zit, beschadigen en zelfs kapot maken. Elke huidcel heeft een geheugen en zal deze schade in zijn DNA onthouden, waardoor je sneller veroudert en de kans op huidkanker toeneemt. Hierbij maakt uv straling je collageen kapot, word je huid droger en onstaan er pigmentvlekjes. Een SPF in je dagcréme en een extra bescherming tijdens vakantie of zonnige periode is daarom een echte musthave of beter gezegd noodzaak.

Bekijk onze zonbescherming!

Huidveroudering en Huidkanker

Vervroegde huidveroudering is een chronisch (lange termijn) effect van de zon. Deze tekenen van vervroegde huidveroudering zijn zichtbaar op de huid door pigmentvlekken, vochtarme huid en collageen verlies. Zonneschade kan naast vervroegde veroudering ook huidkanker veroorzaken. In Nederland is de meest voorkomende vorm van huidkanker het basaalcelcarcinoom. Bijne 95% van huidkanker ontstaat doordat de huid te vaak en te lang wordt blootgesteld aan de zon zonder de juiste bescherming.

We helpen je graag bij het vinden van de voor jouw geschikte bescherming zodat je onbezorgd kunt genieten van de zon!

Bekijk onze SPF30