In 3 stappen een zomerse gloed

summer glow, summer skincare tips -

In 3 stappen een zomerse gloed

Sunny Facts

90% van huidveroudering wordt veroorzaakt door de zon. Met deze SPF producten bescherm je jezelf tegen de gevaren van de zon en werk je tevens preventief om je huidcellen mooi en gezond te houden. Maak er een gewoonte van om een SPF aan je ochtend skincare ritueel toe te voegen en tijdens de zomer deze te combineren met de QMS Medicosmetics Sunblock of Team. dr Joseph Sun Cream voor extra optimale celbescherming. Het fijne aan deze Sunblock is dat ze naast UV bescherming tevens hersteld, pigmentvorming afremt. Een echt skinsaver! 

Hello Summer Glow

Wist je dat je huid door de zon sneller verdikt om jou tegen verbranding te beschermen? De fruitzuur peeling van QMS Medicosmetics is onze favoriet als het gaat om veilig maar effectief verwijderen van dode huidcellen. Gebruik deze minimaal 3 keer per week. Ze vermindert grove poriën, pigment, betere opnamen van werkstoffen en geeft je een mooie glow zonder de huid te beschadigen. Je shopt alle QMS Skincare nu tijdelijk nog met 10% korting!

Collagen Boost

Zit de A/N/G Collagen Serum mist al in jouw Skincare routine? Stop deze A/N/G Lift Up Collageen Mist zeker in je tas tijdens een dagje strand. Heerlijk om je huid tussendoor extra te boosten, ze verbetert je huidstructuur, zorgt voor super hydratatie door haar hoge percentage huidige collageen én geeft een instant glow! Use day, Night en on the go! Een echte musthave van pure kwaliteit die bij iedere beauty een plekje verdient!

Extra selfcare

Geef je huid wat extra liefde en creëer je eigen me-time boost moment met een van onze favo maskers. Super fijn om je huid extra te ondersteunen en boordevol krachtige ingrediënten. 

Travel Size Skincare

Door het compacte formaat ideaal om mee te nemen of kennis te maken. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, we hebben ze allemaal voor je aan onze webshop toegevoegd. Shop yours hier

Geniet van je vakantie, vrije dagen en prachtige weer. Take care off your skin and stay healthy!