Nieuw! QMS Exfoliant Daily Lotion

Nieuw! QMS Exfoliant Daily Lotion

ooo wauw wat zijn we blij met deze mooie nieuwe aanvulling op de fruitzuur peelings! De QMS Gentle Exfoliant Lotions zijn gemaakt van een speciaal uitgebalanceerd fruitzuurcomplex dat een exfoliërend effect heeft, verhoorning oplost en de celdeling stimuleert zonder de huid te irriteren . Een krachtige mix van actieve werkstoffen zorgen voor een stralende, egale teint en optimale opnamen van je QMS collageen. 

De QMS Daily Lotions bevatten een fruitzuurcomplex van AHA, BHA en PHA die in combinatie met biologische babyappelextract die op milde wijze exfolieeren zonder de huid te verdunnen of irriteren. Pre- en pro-biotica ondersteunen het herstel van de ph waarde. Ze helpt je dadelijk naar een mooie glow, stevigheid, elasticiteit, stralende teint en vermindert grove porien. 

Er is nauwelijks een huidtype of aandoening die niet wordt verholpen door een fruitzuurbehandeling. De vette huid wordt weer normaal, de ruwe huid wordt verfijnd, de droge huid wordt zacht en soepel, doffe teint gaat gloeien, rimpels en lijntjes worden gladgestreken en pigmentvlekken vervagen.

Fruitzuur peeling belangrijk voor je opname QMS Medicosmetics collageen

Collageen in een huid krijgen is zonder de QMS Medicosmetics fruitzuren niet mogelijk. Het fruitzuur in de Active Exfoliant 11% en de Active Exfoliant Sensitive 7% zetten de huid "open" zodat het collageen de huid in kan. Daarom is het belangrijk om dagelijks het fruitzuur te gebruiken.

QMS Medicosmetics Fruitzuur Daily Lotions

  • Gentle Exfoliant Daily Lotion all Skin Types 6 %
  • Gentle Exfoliant Daily Lotion Oily Skin/Acné 2%
  • Gentle Exfoliant Daily Lotion Sensitive Skin 2,5%