Top 3 beste gezichtsmaskers

ang cosmetics, beauty blog, collageen, gezichtsmasker, Qms Medicosmetics -

Top 3 beste gezichtsmaskers

We zijn allemaal druk druk, aan het multitasken, je herkent het wel:-) We vliegen van ons werk, meteen door naar een dinertje en de volgende ochtend weer vroeg op. Naast je vertrouwde skincare ritueel is een masker fijn om jouw huid in korter tijd die extra boost en glow te geven. Onze beste gezichtsmaskers bevatten o.a. veel collageen, hyaluronzuur met als resultaat een stevige, frisse, gezonde huid met een magic glow. 

1). A/N/G Lift Up Face Treatment

Het ‘sheet’ van dit Purest Premium Collagen Mask is gemaakt van huid-identieke collageen peptiden die tot in de diepere huidlagen de collageenaanmaak stimuleren. Het A/N/G Lift Up Face masker heeft maar 15 minuutjes nodig om je een enorme boost te geven. Heb je een feestje of speciale gelegenheid dan is dit gezichtsmakers echt een van onze lievelingsproducten! 

beste gezichtsmasker - ang lift up eye treatment 1

Bekijk dit gezichtsmasker!

2). QMS Medicosmetics Foam Mask

Dit hydraterende en Foam gezichtsmasker bevat alle ingrediënten om je huid extra te verwennen en weer terug in evenwicht te laten komen. Zijdeproteïne die de vochtbalans reguleren en klein lijntjes laten verdwijnen samen met het hoogmoleculaire hyaluronzuur dat je huid zacht, soepel en stevig maakt. Het fijne aan dit gezichtsmaker is dat je het ook de hele nacht kunt laten inwerken, idee als je snel je bed in wilt duiken maar je huid toch net iets extra’s wilt meegeven de nacht in.


beste gezichtsmasker - QMS hydro foam mask

Bekijk dit gezichtsmasker →

3). Epigen Mask Pollution Rescue Overnight Mask

Luchtvervuiling (pollution) kan je huid beschadigen, denk hierbij aan vroegtijdige veroudering, pigment en celschade. Een waanzinnig nieuw masker van !QMS Medicosmetics om je huid die moe, gestresst en futloos is meteen weer frisser, gladder en steviger te maken. De high tech performance ingrediënten bevorderen de regeneratie van de huid en verhogen de celweerstand tegen stress. Je huid goed en vooral consequent  dagelijks behandelen en beschermen tegen invloeden vanuit het milieu is een must, als je niet wilt dat dit proces steeds diepere sporen achterlaat. Na een nachtje slapen is je huid weer opgeknapt, zijn fijne lijntjes verdwenen, roodheden verminderd en zorg dit masker voor een stevige, jeugdig ogende huid en voelt ze als herboren. De reeds opgelopen schade op celniveau word meteen aangepakt en tevens hersteld. Huidverjonging pur sang.. 

beste gezichtsmasker - QMS EPIGEN POLLUTION OVERNIGHT MASK

Bekijk dit gezichtsmasker →