Over ons

Met onze collectie ervaar je de perfecte samenwerking tussen baanbrekende wetenschap en hoge kwaliteit ingrediënten. Deze krachtige combinatie is het handelsmerk van onze resultaatgerichte huidverzorging.  Elk product is ontwikkeld om het beste resultaat in de huid te bereiken en te behouden. Onze skincare producten van QMS Medicosmetics, Team Dr. Joseph, A/N/G cosmetics, ScKIN Nutrition zijn puur, bevatten een hoog percentage actieve en huid herkennende werkstoffen. Treat yourself with the best! 

Persoonlijk Huidplan

Benieuwd welke huidverzorging jouw huid nodig heeft? We helpen je graag bij het vinden van de voor jouw geschikte verzorgingsproducten. Mail ons je vragen dan zorgen wij binnen 24 uur voor een passend en persoonlijk advies. info@myglowingskin.nl

Treatments

Onze unieke behandelingen zijn over de vele jaren geperfectioneerd om een ervaring te creëren die superieure resultaten geeft voor een stralende gezonde huid. We helpen je graag bij het vinden van de voor jouw geschikte verzorgingsproducten en nodigen je graag uit in ons instituut voor een Meet & Treat + intakegesprek.  Tijdens dit intake gesprek nemen we de tijd om je te leren kennen en kijken we naar je lifestyle, voeding, product gebruik, de behoefte van je huid en gaan we samen een persoonlijk huidplan maken. We helpen je graag op weg naar die mooie gezonde glow! Na het intakegesprek starten we aansluitend met een Meet & Treat behandeling. Je ervaart hierbij de werking van onze producten en wij leren jouw huidbehoeftes beter kennen. 

Samenwerking is het geheim en essentieel voor een prachtige huid! De combinatie van de door ons geadviseerde treatments, de juiste verzorging thuis en je leefgewoontes, geven verbluffend resultaat!  Een mooie huid krijg je samen, we rekenen ook op jou, together we glow!

Plan hier je intake+ Meet & Treat 

Contactgegevens

My Glowing Skin / Beleza Pura Skin Therapist
Maartje: 06-28061679 
info@myglowingskin.nl
Bolwaterstraat 31, 5911 GB Venlo