Dode huidcellen

anti-aging, beauty blog, dode huidcellen, fruitzuur peeling, glowing skin, peeling, Qms Medicosmetics -

Dode huidcellen

Zelf ben ik een groot voorstander van het intact houden van je eigen natuurlijke beschermingsfunctie van de huid, de huidbarriere. Echter kan het wel zo zijn wanneer er veel dode huidcellen aanwezig zijn je huid dof en grauw uitziet. En dat terwijl we juist die mooie een stralende glow willen zien.

Het stratum corneum is het bovenste laagje van de huid en bestaat uit duizenden dode huidcellen. Maandelijks worden er nieuwe cellen aangemaakt die langzaam naar boven reizen. Eenmaal hier aangekomen sterven ze af, blijven ze liggen en kleven soms aan elkaar vast. Om deze oude (dode) huidcellen te verwijderen ben ik fan van de Qms Medicosmetics  fruitzuur peeling met een veilige ph waarde. Oppervlakkige dode huidcellen worden veilig opgelost en er ontstaat een egale fijne huidstructuur. Tevens zorgt een fruitzuur peeling ervoor dat werkstoffen beter worden opgenomen en word de celvernieuwing gestimuleerd. 

pH van een peeling

Onze fruitzuurpeelings van Qms Medicosmetics hebben veilige ph- waarde, werken doeltreffend zonder de huid te beschadigen. Door regelmatig een fruitzuurpeeling te gebruiken word je huid gladder, pigmentvlekjes minder, grove poriën fijner, werkstoffen worden beter opgenomen en er ontstaat een prachtige gezonde glow!

Bekijk onze QMS Peeling!

Turn up your glow