organic skincare RSS

epigenetica, organic skincare, pollution, team dr. joseph -

Team Dr. Joseph nieuwste aanwinst: Climate Defence Rich Cream Beschermt de huid langdurig tegen externe invloeden van buitenaf en herstelt het natuurlijke evenwicht. De all weather protection crème zorgt voor een intensieve hydratatie en een maximale bescherming in extreme weersomstandigheden. Te gebruiken over de vertrouwde dagverzorging als extra bescherming.Natuurlijke hightech ingrediënten: Hightech ceramiden; ondersteunen de barrièrefunctie van de gevoelige en droge huid Natuurlijke vitamine E (Tocoferol); beschermt tegen vrije radicalen Edelweiss; verbetert de weerstand van de huid en herstelt haar natuurlijke evenwicht Rozenbottel; rijk aan vitaminen, mineralen en onverzadigde vetzuren  Echt Rosa Centifolia Bloemenextract; intens hydraterend. Laat de huid er egaler en steviger uitzien    

Meer lezen

organic skincare, team dr. joseph -

Wil je naast voeding en lifestyle ook in skincare een bewuste keuze maken met resultaat? Team dr. Joseph is een prachtig skincare merk wat 100% organic is met officieel ecocertificering, gecombineerd met de nieuwste wetenschap! Geef ons een seintje voor persoonlijk huidadvies, we helpen je graag!

Meer lezen

ecocertificering, organic skincare, team dr. joseph -

Omdat de vraag naar organic skincare steeds bleef groeien zijn we als een van de eerste in Nederland twee jaar geleden gestart met Team Dr. Joseph. Een prachtig hightech skincare merk wat 100% organic (biologisch) is met officiële ecocertificering!  Gecombineerd met de nieuwste wetenschap verbindt Team dr. Joseph het beste uit twee werelden: Hightech & Nature. Team dr. Joseph producten zijn voor iedereen geschikt die naast voeding/ lifestyle ook in skincare een bewuste keuze wil maken met resultaat! Shop hier je Team dr. Joseph producten of neem contact met ons op voor persoonlijk huidadvies, we helpen je graag!  

Meer lezen