Festival Beauty Tips

ang cosmetics, beauty booster, collageen, festival beauty tips, marc inbane, Qms Medicosmetics -

Festival Beauty Tips

Het is alweer juni en dat betekent dat het festivalseizoen lis begonnen. We love it! Tijdens een festival wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien.

Ik heb 6 beautytips voor je op een rijtje gezet, zo weet je zeker dat je gedurende het festival straalt!

1. Begin je dag goed door altijd een cleansing te gebruiken voordat je je crème en make-up aanbrengt. Reinig ook als je thuis komt 's nachts, ook al wil je het liefst je bed in duiken, je huid zal je dankbaar zijn wanneer je hem ontdoet van alle viezigheid.

2. Als basis ben ik helemaal fan van de Qms Medicosmetics sport active creme.  Gebruik deze altijd onder je make-up. Bevat veel anti-oxidanten een spf en heeft een mooie natuurlijke tint. 

3. Maak er een gewoonte van om wanner je de hele dag buiten bent al in de ochtend een sunblock aan te brengen. De QMS Medicosmetics sunblock kun je super fijn mengen met je Sport active dag crème. Zo voorkom dat je je festival in de schaduw moet doorbrengen omdat je toch verbrand bent en bescherm je je huid juist tegen pigmentvorming en veroudering. 

4. Je danst, doet drankjes en wil natuurlijk dat je make-up goed blijft zitten. Wat echt niet mag ontbreken in je festival bag is deze super fijne collageen spray van A/N/G Cosmetics. Laat jezelf extra stralen door de Lift-Up Collageen Serum spray van als finish touch te sprayen, hierdoor blijft je make-up goed zitten, geef je de huid een extra boost en glow en ben je helemaal festival ready! De spray is genaakt in een heel fijn formaat zodat je hem ook mee kunt nemen om je huid tussendoor extra te hydrateren. Collagen on the go!

5. Een kleurtje doet wonderen, een kleurtje doet stralen. In een mum van tijd een sun kissed skin met de tanning spray van Marc Inbane. Een natuurlijke tint zonder de schadelijke gevolgen van de zon.

6. Voor een extra stralende oogopslag gebruik je het oogmakser van A/N/G Cosmetics vlak voor het festival. Ze geven je huid onder je ogen een extra boost, zitten boordevol collageen en hyaluronzuur.

Heb je extra tijd de avond ervoor gebruik dan het A/N/G Cosmetics Lift Up Face vliesmasker en verwen je huid met de puurste werkstoffen. Je huid word in 20 minuten voller, jonger en als met als eindresultaat een super mooie glow! 

Shop onze favoriete festival beauty items in de webshop of mail ons voor persoonlijk advies! 

 

Lift Up Eye Treatment Lift Up Serum Spray