Summerproof met deze zomer skincare tips

Qms beauty, summer skincare tips, summerproof, zomergloed -

Summerproof met deze zomer skincare tips

Hallo Summer Beauty! De temperatuur stijgt en het belooft een zonnige zomer te worden. Het moment om je huidverzorging hierop aan te passen. Met deze zomertips tover je direct een gezonde zomergloed! 

Selftan

De zon aanbidden kan ook zonder te bakken. Zonne mag maar doe het verantwoord, want uren bakken is passé. Deze droomdrupjes van Marc Inbane meng je heel handig door je dagcreme of bodylotion. Zo kun je zelf doseren hoe bruin je wordt. Met deze tanning producten heb je in een mum tijd op een verantwoorde manier een zomerse tint.

Sun Facts

Wist je dat 90% van huidveroudering wordt veroorzaakt door de zon? Met deze SPF producten bescherm je jezelf tegen de gevaren van de zon en werk je tevens preventief om je huidcel mooi en gezond te houden. Maak er een gewoonte van om een spf aan je ochtend skincare ritueel toe te voegen en tijdens te zomer deze te combineren met de QMS Medicosmetics Sunblock of Team. dr Joseph Sun Cream voor extra optimale celbescherming. Het fijne aan deze Sunblock is dat ze naast uv bescherming tevens hersteld, pigmentvorming afremt. Een echt skinsaver! 

Hello health glowing skin! 

Wist je dat je huid door de zon sneller verdikt om jou tegen verbranding te beschermen? Gebruik 1-2 keer per week een lichaams scrub onder de douche. Dat zorgt voor een zachte, gladde en soepele huid en dat je mooi en egaal bruin wordt. Ook wanneer je tanning producten wilt gebruiken. Scrub dan van te voren voor een nog mooier resultaat. De fruitzuur peeling van QMS Medicosmetics is onze favoriet als het gaat om veilig maar effectief verwijderen van dode huidcellen. Gebruik deze minimaal 3 keer per week. Het vermindert grove poriën, pigment, betere opnamen van werkstoffen en geeft je een mooie glow cadeau zonder de huid te beschadigen. 

Hydration Boost

Stop deze A/N/G Cosmetics collageen spray zeker in je tas tijdens een dagje strand. Heerlijk om je huid tussendoor extra te boosten, het verbetert je huidstructuur, het zorgt voor super hydratatie én geeft een instant glow! Use day, Night en on the go! 

Attention

Naast je vertrouwde skincare ritueel is een masker fijn om je huid na een dagje strand in korte tijd extra aandacht te geven. Na een nachtje slapen is je huid weer opgeknapt, zijn fijne lijntjes verdwenen, roodheden verminderd en zorgt dit allernieuwste QMS Medicosmetics Epigen Mask voor een stevige, jeugdig ogende huid en voelt ze als herboren. De reeds opgelopen schade op celniveau wordt meteen aangepakt en tevens hersteld. Huidverjonging pur sang.. 

Skin Tip

Zet tijdens warme dagen je collageen en fruitzuur lekker koud in de ijskast. Dit voelt heerlijk fris aan na een stranddag!

 

Ben jij klaar voor de zomer?  Shop hier al je zomer skincare. Happy Holidays!