Qms Medicosmetics Review

Qms Medicosmetics, review -

Qms Medicosmetics Review

Tijdens mijn puberteit werd er eczeem geconstateerd in mijn gezicht. Ik werd naar huis gestuurd met een zalfje, niet wetende dat toen de ellende zou beginnen! Elke keer als ik stopte met smeren kwam het terug, dus welkom was de hormoonzalf weer. Jaren lang heb ik gesmeerd met als gevolg dat mijn huid steeds dunner werd. Afgelopen jaar raakte ik zwanger van mijn tweede zoon...nog nooit was mijn huid zo mooi, had amper nog zalf nodig. Totdat er 3 maanden na mijn bevalling iets gebeurde met mijn huid, ik kon de hormoonzalf niet meer verdragen maar mijn huid bleef er tegelijkertijd wel nog om vragen. Mijn huid was verslaafd aan de cortisonen! Ik kreeg extreem veel uitslag, huid was vuurrood, het brandde en leek niks meer te verdragen, zelfs van water raakte mijn gezicht helemaal de weg kwijt. Na ontelbaar veel ziekenhuis bezoeken en kuurtjes wat toch niet hielpen ontmoette ik Maartje. Maartje bedacht voor mij een plan, afkicken van de hormoonzalf en vervolgens met hele kleine baby stapjes mijn huid weer in balans brengen. Een lang traject begon. Elke 3 weken ging ik naar Beleza Pura, al was het in het begin alleen voor een zuurstof behandeling. Na een tijdje merkte ik dat mijn huid langzaam in balans kwam, en probeerde we de Qms Redness Relief Complex. Waar ik voorheen al reageerde op water leek mijn huid nu baat te hebben bij de crème. Weken gingen voorbij, ik bleef trouw naar de salon gaan voor mijn behandeling die ondertussen bestond uit, reinigen met de QMS Deep Gentle Cleanser, algen masker, zuurstof en Redness Relief crème. Ze stelde voor om ook thuis te gaan reinigen, met toch wel iets van angst heb ik haar advies opgevolgd en met succes! We zijn nu bijna een jaar verder, ben er nog steeds niet maar mijn huid is nog nooit zo in balans geweest. Ik blijf trouw elke maand naar de salon gaan voor mijn behandelingen. Ik kom hier tot rust, geniet van de gezellige praat en stapje voor stapje werken we aan een nog sterkere en mooiere huid. Mariska Vijver