Self Care met deze 3 QMS power maskers

gezichtsmasker, me time, selfcare -

Self Care met deze 3 QMS power maskers

Creëer je eigen me-time boost moment met één van onze favoriete maskers!

QMS Power Firm: het Power Firm Mask (voorheen Relax -O- Firm Mask_ is een heerlijk créme masker wat vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes geeft. Bevat Acmella Oleracea dat als botox werkt en mimische rimpels vermindert. Verbetert het vochtgehalte van de huid en mag 3 keer per week als nachtcréme gebruikt worden.

QMS Hydro Foam: Het Hydro Foam Mask is een hydraterende en verstevigende gezichtsmousse. Waardevolle zijdeproteïnen reguleren de vochtbalans en laten de kleine rimpels verdwijnen. Hoogmoleculair hyaluronzuur geeft een zijdezachte toets aan de huid en hoogwaardige jojoba-olie werkt ontstekingsremmend (ideaal als aftersun bij zonnebrand). Shea Oleine beschermt de huid tegen huidveroudering en maakt de droge huid weer zacht en soepel. Hydro Foam Mask is pure ontspanning voor de gestreste huid.
Breng de schuim aan over uw gehele gezicht. Laat dit vervolgens +/-15 minuten inwerken, laat het eennichtje zitten als nachtcreme of was het af met lauw warm water. 

QMS Epigen Resque MaskLuchtvervuiling (pollution) kan je huid beschadigen, denk hierbij aan vroegtijdige veroudering, pigment en celschade. Een waanzinnig nieuw masker van !QMS Medicosmetics om je huid die moe, gestresst en futloos is meteen weer frisser, gladder en steviger te maken. De high tech performance ingrediënten bevorderen de regeneratie van de huid en verhogen de celweerstand tegen stress. Je huid goed en vooral consequent  dagelijks behandelen en beschermen tegen invloeden vanuit het milieu is een must, als je niet wilt dat dit proces steeds diepere sporen achterlaat.  Na een nachtje slapen is je huid weer opgeknapt, zijn fijne lijntjes verdwenen, roodheden verminderd en zorg dit masker voor een stevige, jeugdig ogende huid en voelt ze als herboren. De reeds opgelopen schade op celniveau word meteen aangepakt en tevens hersteld. Huidverjonging pur sang.. 

Welke masker is jouw favoriet? Je shopt ze nu tijdelijk met 10% korting, deze is al in je winkelmandje verwerkt. Treat yourself with the best! Alle maskers vind je hier