Summer Proof Skin

Summer Proof Skin

Zo verzorg je jouw huid in de zomer

Hey Summer Beauty! Terwijl de temperatuur omhoog schiet en de zonnige zomer voor de deur staat, is het tijd om je huidverzorgingsroutine aan te passen. Met deze handige zomertips creëer je moeiteloos een stralende zomergloed!

 

Met de billen bloot
De zon aanbidden kan ook zonder te bakken. Met de tanning producten van Marc Inbane kun je op een handige manier de juiste tint krijgen. Met deze zelfbruiningsproducten kun je op een verantwoorde manier snel een zomerse tint bereiken.

 

Sun Facts
Wist je dat de zon verantwoordelijk is voor 90% van de huidveroudering? Met behulp van deze SPF-producten kun je jezelf beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon en tegelijkertijd proactief werken aan het behoud van een mooie en gezonde huid. Het is een goed idee om het gebruik van een SPF aan je ochtend skincare routine toe te voegen en tijdens de zomer kun je deze combineren met de QMS Medicosmetics Sunblock voor een optimale celbescherming. Deze Sunblock heeft niet alleen UV-bescherming, maar ook herstellende eigenschappen en remt de vorming van pigment. Het is echt een redder voor je huid!

 

Oh! Peel Me!
Wist je dat je huid zich sneller verdikt onder invloed van de zon om je te beschermen tegen verbranding? Blijf tijdens de zomermaanden regelmatig je aanbevolen peeling gebruiken, minstens 2 tot 3 keer per week. Door te peelen zorg je ervoor dat je huid zacht, glad en soepel blijft, en het verbetert de opname van actieve ingrediënten. Onze favoriet voor een veilige en effectieve verwijdering van dode huidcellen is de fruitzuurpeeling van QMS Medicosmetics. Deze peeling vermindert grove poriën, pigmentatie en geeft je een prachtige gloed, zonder je huid te beschadigen.

 

Flawless Summer Secret
Retinol, ook bekend als vitamine A, is een krachtig ingrediënt dat vooral bekend is geworden vanwege zijn bewezen huidverjongende eigenschappen. Het is momenteel een van de meest populaire anti-aging ingrediënten. En terecht, want retinol versnelt de celvernieuwing (hallo, frisse huid), vermindert rimpels, fijne lijntjes, pigmentvlekken en geeft de teint een boost.

Dankzij retinol wordt de aanmaak van collageen en elastine in de huid gestimuleerd (de belangrijkste elementen voor een stevige en soepele huid), waardoor rimpels minder diep worden na een peeling met retinol en fijne lijntjes vervagen. Bovendien zorgt retinol ervoor dat de bindweefselcellen die collageen en elastine aanmaken in goede conditie blijven. Daarnaast verbetert retinol de elasticiteit, verhoogt het de weerstand en maakt het je huid gladder, steviger en egaler!

Een retinolpeeling kan zowel in de zomer als in de winter worden toegepast en werkt het beste in een kuur van drie behandelingen, maar kan ook afzonderlijk worden gebruikt. Benieuwd naar wat een retinolpeeling voor jouw huid kan betekenen? Vraag dan hier een advies aan! 

 

Extra Glow
Op zoek naar een extra stralende gloed? Zorg ervoor dat je altijd de A/N/G Skincare collageen spray in je tas hebt tijdens een dagje strand. Het is heerlijk om je huid tussendoor een extra boost te geven. Deze spray verbetert de structuur van je huid, zorgt voor intensieve hydratatie en geeft je direct een stralende gloed! Het is geschikt voor gebruik overdag, 's nachts en zelfs onderweg. 

Als finishing touch zijn we helemaal verliefde op de glowing body oil van Laouta, een echte musthave voor de zwoele zomeravonden!

 

Attention
Naast je gebruikelijke skincare routine is het heerlijk om je huid na een dagje strand wat extra aandacht te geven met een masker. In korte tijd kan een masker wonderen verrichten. Na een nachtje slapen ziet je huid er weer stralend uit, zijn fijne lijntjes vervaagd, is roodheid verminderd en geeft een overnight masker je huid een stevig en jeugdig uiterlijk, alsof ze herboren is. Het masker pakt meteen de opgelopen schade op celniveau aan en bevordert tevens het herstelproces. Het is als het ware huidverjonging in zijn puurste vorm.

 

Skin Tip
Zet tijdens warme dagen je collageen en fruitzuur van QMS lekker koud in de ijskast. Dit voelt heerlijk fris aan na een stranddag en sluit af met een hydrateerend oogmasker boordevol collageen. 

 

Ben jij klaar voor de zomer?

Happy Holidays!